Prins Bernhard was fan van Lingo

Prins Bernhard was een fervent Lingo-kijker. Waarschijnlijk niet in de laatste plaats om de charmante presentatrice Nance.
Hij stak eind oktober zijn bewondering voor haar en het programma niet onder stoelen of banken, toen zij na een operatie uit het ziekenhuis ontslagen werd. De prins had haar thuisadres achterhaald en zond haar een groot boeket bloemen en deed daar een handgeschreven brief bij. In deze brief wenste hij Nance veel sterkte toe bij haar herstel en voegde daar de kwinkslag aan toe dat hij dan weer snel naar Lingo kon kijken. (Spits)

De NCRV herhaalt vanavond om 21.00 uur de ontmoeting die Rik Felderhof met prins Bernhard had in Afrika. Hier in Afrika voel ik me gelukkig. De rust en de schoonheid. Ik voel me zo goed dat ik hier zou kunnen sterven, aldus de prins.

3 december 2004Geef je reactie