Froukje de Both zoekt toegewijde en spannende man

Froukje de Both roept vanavond mannen op om in maart mee te doen aan haar nieuwe programma Wie Wordt De Man Van Froukje. Uit twaalf kandidaten zal ze, gesteund door drie adviseurs de ware Jacob gaan kiezen.
Lees verder >>
De Both gaat enkele weken in een villa samenwonen met de twaalf mannen, Haar adviseurs wijzen elke aflevering drie mannen aan van wie De Both er één naar huis moet sturen. Na diverse gesprekken, dates en gezamenlijke opdrachten blijft er uiteindelijk één man over met wie ze op vakantie gaat. Martijn Krabbé mag het allemaal aan elkaar gaan praten.

De Both is erg blij met het programma. Het wordt een serieuze, smaakvolle, Boer Zoekt Vrouw-achtige zoektocht, dus als alles goed gaat, levert mijn werk me binnenkort ook nog de prins op het witte paard op.
Het is dan ook echt geen grapje. Ik ben 34 jaar en wil een serieuze relatie. Maar liefde laat zich niet dwingen. Dat snapt RTL ook heel goed. Ik heb geen contract getekend dat ik moet trouwen aan het einde van de serie.
Mensen zoeken op steeds meer verschillende manieren een partner. Speeddaten en internetdaten zijn helemaal in. Daten via de televisie staat daar niet ver van af. En ik verwacht dat ik in elk geval nu een groter bereik heb dan normaal.

Voor wie van plan is te reageren, heeftDe Both een paar adviezen: Ik zoek een toegewijde man. We moeten samen een stel vormen. Er moet een kleine ‘edge’ aan de man zitten, iets dat hem spanend maakt. Hij mag niet de makkelijkste zijn en ik ben dat ook niet. (GPD/Medialog)

28 december 2006Geef je reactie