Arrow-fans: Adam Curry moet van de zender af

Sinds 12 mei presenteert Adam Curry de ochtendshow Curry’s Wake Up Call op Arrow Classic Rock (zie eerder). Het station hoopt met de bekende dj meer luisteraars te trekken maar het is de vraag of het een goede zet is geweest. Veel fans van Arrow zijn boos: ze zijn het vele geklets van Curry zat (zoals hier over de staking in het streekvervoer) en willen zoals vanouds veel muziek. Er is een actie gestart: Adam Curry moet verdwijnen van Arrow.
Lees verder >>
Een man als Adam Curry hoort absoluut niet thuis op een classic rock radiozender zonder geouwehoer maar met meer muziek zoals men altijd zei…Wat wij willen bereiken is dat Curry van Arrow verdwijnt en onze zender zijn ouwe identiteit weer terugkrijgt zonder het oeverloos gezwets gezeur sterke verhalen van ene Adam Curry, schrijven de initiatiefnemers.

Enkele citaten van fans:

 • Zelf vind ik het heeeel erg dat “mijn” Arrow zich moet verlagen tot een 538/radio3 achtige zender. Please laat meneer Adam zijn mond houden en gewoon lekkere plaatjes draaien, please.
 • Ik kan het me nauwlijks voorstellen, wat een geL*L s’morgens op de radio.
  Kijk, die meneer Adam zal best een aardige gozer zijn, wie ben ik om hem af te katten. Maar….., Arrow is een (non-stop) classic-rock-zender. Als ik domme, stomme, zinloze en on-interessante verhaaltjes uit de krant wil horen zet ik de radio wel op radio 1 of op 1 van die andere “piep”zenders.
 • Inmiddels ben ik ook afgehaakt in de ochtenduren. Voor Adam Smurry werd het ochtendprogramma ook gepresenteerd maar op een normale manier met leuke anecdotes en wetenswaardigheden over de gedraaide nummers. Die lawaaipapagaai doet afbreuk aan Arrow. Al dat geleuter met een side-kici kan me gestolen worden.
 • 30 mei 2008  15 reacties

  • Gelukkig dat hij vertrekt ! 12 minuten achter elkaar dom gelul van deze man, je werd er niet goed van !

  • Radium, radio, ach.

  • Jammer

  • Eindelijk weer muziek, heerlijk…………

  • Gelukkig, toch nog gerechtigheid en weer gewoon muziek zoals het hoort.
   GEWELDIG !!

  • Ik vind het super jammer. gaat hij het zelfde nog doen op een andere zender?
   Geen Arow meer voor mij.

  • Ondanks zijn soms tegen paranoia schurkende verhalen vond ik hem geweldig! Echt superjammer dit. Beter iemand met een mening dan de doorsnee altijd-veilig-en-geestig-lopen-doen-DJ’s die je niet eens meer kan horen tussen alle reclames! Ik zal Adams tirades missen s’ochtends!!

  • Ik zal je missen Adam.

  • Heerlijk dat er weer muziek gedraait wordt en die curry opgedondert is
   Wel jammer dat Eline niet meer te horen is

  • Paranoid radio stopt. Daar zal de “New World Order” wel achter zitten!

  • Toch jammer.

  • Jammer dat ze Adam eraf geschopt hebben, ik kon er wel om lachen.
   @ Rogier, ik deel je mening.

  • Kan ik ‘s-morgens weer gewoon naar Arrow luisteren

  • Eindelijk iemand die de waarheid durft te vertellen, moet ie opdonderen!super jammer

  • Wat een streling voor het oor om weer echte muziek te horen zonder dat paranoide irritante gemauw van Curry!

  Geef je reactie