K2 zoekt K3 via SBS6

SBS6 gaat samen met de VTM op zoek naar een nieuwe zangeres voor de meidengroep K3. Door het vertrek van Kathleen Aerts moeten de ovegebleven twee zangeressen een groepslid gaan vinden. Het duo vindt dat ‘erg spannend’. Het is super dat we deze ongelooflijke kans krijgen om samen met de mensen in België en Nederland op zoek te gaan naar iemand die met ons tweetjes nog heel wat K3-plannen zal kunnen gaan waarmaken, zeggen ze. K2 zoekt K3 zal in het najaar op de buis komen.

Het nieuws dat de blonde Kathleen Aerts na tien jaar – de in Nederland en België zeer succesvolle formatie – K3 gaat verlaten, sloeg op 23 maart j.l. in als een bom, meldt de SBS6-woordvoerder. Dit betekent echter niet het einde van K3. Karen en Kristel gaan nu in het tv-programma K2 zoekt K3 op zoek naar een derde lid voor de immens populaire meidengroep.

SBS6 is ‘heel blij’ met het format. Er waren veel geïnteresseerde partijen in Nederland om K2 zoekt K3 samen met VTM uit te zenden, maar we zijn verheugd dat SBS6 deze unieke samenwerking mag aangaan, omdat het programma uitstekend bij onze familiezender past, aldus programmaleider Tina Nijkamp.

K2: Wij zijn heel blij dat de kogel door de kerk is en dat het programma er komt. We hadden immers allebei het gevoel dat het het leukste zou zijn om verder te gaan met K3 met een derde meisje erbij.

4 mei 20093 reacties

  • En voor mensen nu gaan roepen ‘Lekker origineel’ en ‘Kopieerzender’, ik zal hier niet de waslijst opnoemen van programma’s die RTL schaamteloos heeft gejat en tja, SBS had ook een ouwe bloopershow kunnen reanimeren en dan in slowmotion waardoor het twee keer zo lang duurt met een low-budget decortje en een presentator die net zo oud is als de vervangen presentator maar wel minder geschikt is voor dit soort werk of ehm weten dat je talentenjacht op zaterdag niet meer wil scoren en hey je collega zender scoort op vrijdag wel dus gaan we dat idee overnemen, heel origineel allemaal.

    Bovendien heeft RTL veel samengewerkt met VTM dus had zij nu beslist ook de kans gehad voor dit project maar ja, herhalingen zijn goedkoper in het weekend. Het lijkt me sterk dat het format niet bij RTL is aangeboden

    Trouwens, de deelnemers moeten neem ik aan wel een naam hebben die met een K begint want daar slaat de naam K3 immers op, dus Marie, Truus, Annabel en Babette, jammer dan, volgende keer beter 😉

  • Nog meer schaamteloos is het dat op de dag waarop wij de slachttoffers herdenken dit heftige nieuws in alle kranten komt. Is er niets beters te melden? Dat K2 stopt bijvoorbeeld?

  • Beetje jammer, de reacties hierboven. Op de eerste plaats staat dit nieuws natuurlijk los van de herdebking van de slachtoffers, op de tweede plaats; deze mensen hebben waarschijnlijk zelf geen kinderen die al jaren enorm van K3 hebben genoten. Voor deze kinderen was het heel wat dat Kathleen stopt. Er zal niemand zijn die haar plaats echt zal kunnen innnemen; maar wel goed dat ze het toch gaan proberen. Natuurlijk moet het een ‘K’ zijn, daarom heten ze al ruim 10 jaar zo!!! Met deze actie doet K2 hel veel kinderen een groot plezier; dus ga niet zitten zeuren over schaamteloos of ‘lekker orgineel’ laat de kinderen gewoon genieten. K3 heeft ons altijd veel plezier gegeven.

Geef je reactie