Zenders pakken uit op oudejaarsavond

Vooral de drie grote tv-zenders pakken uit op oudejaarsavond met speciale programma’s. Alleen SBS6 durft het aan om de jaarwisseling live te verslaan, de andere programma’s zijn (ruim) van tevoren opgenomen. »»

3 reacties

Top 2000 van oud naar nieuw

Vanavond eindigt de twaalfde editie van de Top 2000 van Radio 2. Bert Haandrikman telt tot middernacht af naar de nieuwe nummer 1 en de avond van Nederland 3 staat in het teken van de lijst. Maar ook daarna gaat het evenement nog even door. »»

3 reacties

KNVB-directeur: Eredivisie en Oranje horen bij de NOS

De NOS moet de samenvattingen van de eredivisie blijven uitzenden. Dat zei Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal van de KNVB, op Radio 1. Ook de wedstrijden van het Nederlands Elftal zouden bij de publieke omroep te zien moeten zijn. »»

5 reacties

Showbizz-jaaroverzicht bij RTL Boulevard

Showbizz-jaaroverzicht bij RTL #Boulevard. Albert V. en Winston G. blikken met veel BN’ers terug #RTL4 op 2010

0 reacties

Ook #Radio1 kijkt terug op 2010

Ook #Radio1 kijkt terug op 2010: van 9 tot 5, eerst vanuit studio in Hilversum daarna café De Kroon in A’dam http://bit.ly/i2oDjD #nos

1 reactie 

Nieuw BNN-programma Floortje Dessing heet How to Stay Alive

In november vertelde Floortje Dessing dat ze naast 3 op Reis een nieuw programma bij BNN gaat maken. Vandaag maakt ze bekend hoe het gaat heten: How to Stay Alive. »»

0 reacties

Krankzinnige waargebeurde verhalen als reality bij SBS6

SBS6 komt volgend jaar met een nieuw reality-programma. In Dit gelooft toch echt Niemand komen waargebeurde verhalen van kijkers aan bod. Jouw verhaal kan heel veel geld waard zijn, belooft de zender. »»

1 reactie 

Herinneringsminuut: rouwen tijdens de reclame

Voor de tweede keer is er vanavond een ‘herinneringsminuut’. In een spot van uitvaartonderneming Yarden roept Robert ten Brink om 19.58 uur iedereen op tegelijk stil te staan bij een overleden dierbare. Oprecht of pure commercie? »»

4 reacties

NOS: Jeugdjournaal in de ochtend slaat aan

Het nieuwe Jeugdjournaal in de ochtend blijkt een schot in de roos. Dat meldt de NOS. De ochtendeditie ging op 6 september van start en trekt rond 150.000 kinderen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. »»

0 reacties

Leve de commerciële tv

Leve de commerciële tv: RTL heeft wel geld voor #iPad voor iedere medewerker maar niet voor RTL Nieuws jaaroverzicht #rtl4 #rtlnieuws #2010

1 reactie 

Vanavond finale van matig bekeken Pelgrimscode

Vanavond finale van matig bekeken #Pelgrimscode van de #EO. Strijd gaat tussen John de Wolf, Dirk Taat en Renier van den Berg #ned1

0 reacties

Ruben Nicolai presenteert #AVRO programma bij #BNN

Ruben Nicolai doet #AVRO programma bij #BNN: Weg Met #2010. BN-ers bepalen wat mee kan naar #2011 en wat niet #ned3 http://bit.ly/eFVguz

0 reacties

Jaaroverzicht #EenVandaag

Jaaroverzicht #EenVandaag: Bas van Werven rijdt 2 dagen door NL op zoek naar verhalen, mensen en kwesties van 2010 #ned1 #tros #avro

0 reacties

Jokertje en Barbie krijgen wel betaald voor Oh Oh Tirol

Het was vooral RTL dat geld heeft verdient aan het succes van Oh Oh Cherso. Producent Eyeworks zou een van te voren afgesproken bedrag hebben ontvangen en de cast helemaal niets. Daar komt met het vervolg, Oh Oh Tirol verandering in. »»

1 reactie 

IKON komt met profiel van Ab Klink

IKON komt met profiel van Ab Klink, over het opstappen bij de formatie en de ongrijpbare weg van het CDA #vvd #pvv #rutte1 #cda #ikon #ned2

0 reacties

VARA: oudejaarsavondshow is experiment

De VARA had dit jaar geen cabaretier voor een oudejaarsconference voorhanden. Jan Jaap van der Wal deed het vorig jaar en Youp van ‘t Hek is er pas volgend jaar. Daarom werd aan Erik van Muiswinkel gevraagd of hij een oudejaarsavondshow wilde bedenken. »»

1 reactie 

SBS6 kiest memorabele tv-momenten zelf

SBS6 nam vorig jaar het VARA-initiatief voor beste tv-moment van het jaar over. De verkiezing door de kijker was weinig succesvol omdat SBS6 niet kon beschikken over fragmenten van RTL, VARA en VPRO. Dit jaar sluit de zender ook de kijker uit bij de verkiezing. »»

0 reacties

NOS komt met Studio Sport Jaaroverzicht WK voetbal 2010

NOS komt met Studio Sport Jaaroverzicht WK voetbal 2010. Via Wesley Sneijder wordt teruggekeken op #WK2010 #nos #ned1

1 reactie 

Kijkers: sport moet weg uit NieuwZuur

Het NTR/NOS-programma Nieuwsuur is nu bijna vier maanden oud. De jarenlange wens van hoofdredacteur Carel Kuyl is in vervulling gegaan. Is de nieuwe rubriek een vooruitgang? Als je de reacties leest, kan er nog wel wat worden bijgeschaafd. »»

6 reacties

Benidorm Bastards waarschuwen voor vuurwerk (video)

Elk jaar vallen er weer slachtoffers door vuurwerk. Het zijn vooral jongeren die in de fout gaan, meldt De Stichting Consument & Veiligheid. De organisatie zet dit jaar de Benidorm Bastards in om jongeren te confronteren met hun eigen, provocerende gedrag. »»

0 reacties

VARA bang voor concurrentie Guido Weijers? (update)

Op oudejaarsavond staat Erik van Muiswinkel bij de VARA op Nederland 1 geprogrammeerd tegenover Guido Weijers bij SBS6. De publieke omroep heeft kennelijk niet veel vertrouwen in het eigen Gedoog Hoop en Liefde want een interview met Weijers werd uit de VARA Gids geschrapt. »»

8 reacties

Margreet Spijker opvolger van Mariëlle Tweebeeke bij RTL Nieuws

Na het vertrek van Mariëlle Tweebeeke naar Nieuwsuur in juni, moest RTL Nieuws op zoek naar een nieuwe, vrouwelijke presentatator van het belangrijke bulletin van 19.30 uur. Die is uiteindelijk gevonden: Margreet Spijker. »»

1 reactie 

The Bold and the Beautiful is voor RTL een koopje

Gisteren maakte RTL officieel bekend dat het The Bold en the Beuatiful gaat uitzenden nu SBS6 ermee is gestopt. Programmadirecteur Remko van Westerloo zegt dat RTL de soap zeer goedkoop heeft kunnen aankopen. »»

2 reacties

Beat de Mol: Johnny vs Katja & Bridget

Vanavond zendt Veronica de laatste aflevering van Beat de Mol uit. Of de kruising tussen Jackass, Ik hou van Holland en Sterrenslag terugkomt is de vraag, al zegt de zender dat het programma voldoende scoort. »»

0 reacties

Iedereen Depressief

VPRO legt in 1.5 uur durende thema-uitzending Iedereen Depressief oorzaak en gevolg van depressies uit #depressie #ned2 #vpro

1 reactie 

The Bold and the Beautiful vanaf 31 januari op RTL8

Niet RTL4, zoals vroeger maar RTL8 gaat het van SBS6 overgenomen The Bold and the Beautiful uitzenden. Vanaf 31 januari is de soap daar iedere werkdag om 18.30 uur op de vrouwenzender te zien. »»

10 reacties

RTL7 gaat voetbalfans volgen

Na het succes van Fans bij SBS6, komt RTL7 met een ‘mannelijke’ versie van het programma onder de naam Voetbalfans. Zoals de titel al doet vermoeden, worden hierin hooligans supporters van Nederlandse voetbalclubs gevolgd. »»

0 reacties

Rik Felderhof neemt met glimlach afscheid van villa en NCRV

Rik Felderhof is vanavond voor het laatst te zien in Villa Felderhof en bij de NCRV. Hij heeft een ‘ongewone ontmoeting’ met collega Joris Linssen. Felderhof is gast, Linssen is interviewer in Villa Felderhof: Hello Goodbye. »»

0 reacties

Rik vd Westelaken en Dominique vd Heyde presenteren Jaaroverzicht Journaal

Rik vd Westelaken en Dominique vd Heyde presenteren Jaaroverzicht Journaal. Met Haagse politiek en andere terugblikken #ned1 #nos #rutte1

0 reacties

#VI van #RTL7 maakt jaaroverzicht van zichtzelf

#VI van #RTL7 maakt jaaroverzicht van zichtzelf: 1.5 uur met “alle voetbalhumor en hoogtepunten van het afgelopen jaar” #genee #derksen

0 reacties

                 
email   feed   twitter   facebook


Lees Mediajournaal.nl ook op je mobiele telefoon

Ook op Mediajournaal.nl


Laatste reacties


Links

Archief