NET5 komt met Big Brother-variant: Secret Story

SBS heeft bekend gemaakt wat het geheime project is waar ze mee bezig waren en op welke zender het wordt uitgezonden. Het is het realityprogramma Secret Story voor NET5.

Vandaag rond de klok van 12 uur kwam er eindelijk een einde aan een periode van geheimzinnigheid, blaast de woordvoerder de zaak op. Na maanden van intensieve voorbereiding presenteerden NET5 en Endemol het programma dat Nederland dit voorjaar moet gaan verrassen: Secret Story.

In deze ‘volgende stap van realitytelevisie’ verblijven 15 kandidaten, ieder met een geheim, in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten 3 maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden.

De kandidaten die hun intrek gaan nemen in het huis van de Secret Story hebben allemaal een bijzonder verhaal, meldt de zender. Zo gauw ze een voet over de drempel zetten, verandert dit verhaal in hun ‘secret story’. In het huis – waar privacy onmogelijk is – moeten zij alles op alles zetten om hun geheim te bewaken.

Een geheim raden betekent geld verdienen. En dat geld komt bovenop de 100.000 euro die klaarligt voor de uiteindelijke winnaar. In Secret Story kun je niks en niemand vertrouwen, behalve je eigen intuïtie.

Secret Story gaat van start in een kick-off uitzending op zondagavond 13 februari die wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en Bart Boonstra. Vanaf maandag 14 februari neemt Boonstra elke werkdag van 19.30 uur tot 20.30 uur de presentatie van de dagelijkse shows voor zijn rekening. Renate Verbaan geeft de kijkers in de liveshow op donderdag de kans een kandidaat naar huis te sturen.

18 januari 2011Geef je reactie