NET5 volgt Nederlands vrouwen in Hollywood

NET5 start met Nederlandse Hollywood Vrouwen. Hierin worden vier vrouwen gevolgd, die een luxe bestaan in Los Angeles leiden. De dames hebben alle vier roots in de Lage Landen, maar zijn volledig opgenomen in de jetsetwereld van Amerika.

Ze bezoeken met regelmaat de meest exclusieve feestjes en worden ze omringd door wereldsterren als Kevin Costner en Halle Berry, aldus de zender.

Terwijl de ene vrouw al langer dan tien jaar in Amerika woont en de ander niet langer dan twee jaar, hebben ze met elkaar gemeen dat ze een bestaan in de VS hebben opgebouwd. De vrouwen worden gevolgd bij het boodschappen doen, tijdens hun workout met een personal trainer, maar ook wanneer ze zich op een exclusief feest begeven. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit het zonnige en zeer welvarende leven van Los Angeles.

De vier vrouwen zijn:

 • Yolanda van den Herik-Hadid
  Zij is als model naar Amerika gekomen en woont tegenwoordig samen met haar verloofde, de beroemde platenproducer David Foster, en haar drie kinderen in een prachtige villa in Malibu. Deze is van alle gemakken voorzien waaronder een walk-in fridge.
  Toen ik dit huis aan het bouwen was en een avond op bed lag, dacht ik: zal ik twee ijskasten nemen? Uiteindelijk ben ik gaan tekenen en is die grote walk-in fridge eruit gekomen: tegenwoordig het meest belangrijke ding in de keuken waar iedereen naar wil kijken’ Yolanda is een glamourous huismoeder en met dank aan de sociale agenda van haar beroemde echtgenoot, reist Yolanda per private jet naar veel celebrityfeestjes.

 • Prinses Inge
  Zij ontmoet op Ibiza de Saudisch Arabische prins Mohammed. De twee trouwen en krijgen samen een zoon, prins Bandar. Ondertussen is het stel alweer jaren uit elkaar en is Inge single en aan het daten. Ze woont samen met Bandar in Californië. Inge voelt zich hier als een vis in het water: Ik ben gewoon een normaal persoon en een normale moeder, maar leef hier het leven van een filmster.

 • Myrthe Clark
  Zij woont nog niet lang in Los Angeles en is getrouwd met Real Estate Agent Ryan. Zelf is ze fotografe van beroep. Ze heeft nog steeds een Nederlandse nuchterheid over zich, maar begint steeds beter te wennen aan het excentrieke leven van Hollywood. Zo voedt Myrthe haar hond tweetalig op en heeft ze een ‘echte Amerikaanse mening’ als het op botox aankomt.
  Weet je, botox is hier hetzelfde als naar de tandarts gaan en dat vind ik allemaal prima. Want ja, aan het einde van de dag moet je er wel goed uitzien. Haar schoonmoeder helpt haar om te ‘Amerikaniseren’. Ze leert bijvoorbeeld van haar schoonmoeder hoe ze een Amerikaans bed op moet maken.

 • Astrid Bryan
  Zij is geboren in Antwerpen en heeft enkele jaren als model gewerkt voor zeer bekende merken als Armani en L’Oréal. In 2004 vertrekt ze naar de Verenigde Staten, waar ze op een feestje haar huidige man, de achtentwintig jaar oudere John Bryan, tegen het lijf loopt. Het stel is ondertussen vijf jaar dolgelukkig getrouwd en terwijl John het grote geld binnenhaalt, stort Astrid zich op haar hobby’s zingen, sporten, auto’s en winkelen.
  Op een dag kan ik soms wel $4.000 of $5.000 spenderen. I love shopping, I love fashion!. De villa van Astrid en John is van alle gemakken voorzien en staat naast het nieuwe huis van Jennifer Aniston.

 • 24 april 2011  Geef je reactie