NOS: Erwin Kroll doet het rustiger aan

Het viel roddelblad Privé op dat Erwin Kroll al geruime tijd niet meer op tv is. Het blad hiep geruchten de wereld in dat de weerman ziek zou zijn of een arbeidsconflict heeft met de NOS.

Reden voor de NOS om met een persbericht te komen. Erwin Kroll is al een tijdje niet te zien als weerman van de NOS. Dat roept veel (twitter)vragen op bij het publiek over waar hij is gebleven, begint de woordvoerder.

Het antwoord is dat Erwin Kroll zelf heeft verzocht om het, na bijna 26 jaar het weer te hebben gepresenteerd, wat rustiger aan te doen. De directie en hoofdredactie hebben dat verzoek gehonoreerd.

Kroll zal daarom voor onbepaalde tijd het weer niet presenteren. Van een arbeidsconflict, zoals hier en daar wordt gesuggereerd, is dus geen sprake. Integendeel zelfs.

24 februari 20126 reacties

  • Jammer, niemand kon het weer zo gggrrrijs voorspellen als de heer Kroll

  • Is het wat rustiger aandoen, hetzelfde als helemaal niet meer ingezet worden ?!
    Van mij mag Erwin meteen weer terugkomen, Willemijn Hoebert is echt geen waardige vervangster !

  • Huh? Rustiger aandoen? Volgens het persbericht betekent dat even helemaal niks doen. En dat na 26 jaar werken… Volgend jaar ben ik ook 26 jaar in dienst, ga ik mijn werkgever maar vast op de hoogte brengen. ’s Kijken of zij ook zo inschikkelijk reageren… #vreemdverhaal

  • In feite kunnen al die weervoorspellers van de buis. Op de Amerikaanse TV behandelen ze het weer sneller dan wij hier in Nederland, terwijl het land 200 x zo groot is. En wat ze voorspellen klopt ook nog.

  • Ik vind het jammer dat hij niet meer te zien is, kon altijd erg genieten van hoe hij het weer bracht!

  • Wat jammer zeg. Zoals hij het weer bracht kan niemand het. Of er nou storm, regen, hagel of onweer op komst was. Zoals hij het aankondigde kon je je er echt op gaan verheugen.

Geef je reactie