Dom: Nance Coolen gooit haar eigen glazen in

Nance Coolen moet vertrekken bij SBS6. Ze is volgens John de Mol te weinig onderscheidend en niet zichzelf. Een baan bij MAX lag in het verschiet, maar dat heeft ze nu zelf verprutst.

In de VARA Gids geeft Coolen aan wat ze zou doen als Jan Slagter van MAX haar zou bellen. Dan overweeg ik een facelift. Nee, dat is nou net niet my league, zegt de ‘toppresentator’, die opeens vele sollicitaties interviews doet.

Maar dit had ze beter niet kunnen zeggen, want vandaag blijkt dat de MAX-directeur van plan was haar eens te bellen. Hij had ‘een leuk programma’ voor haar, zegt Slagter op Twitter.
Maar na het lezen van de VARA Gids zegt hij: Deze afspraak kan er uit. Het is graag of helemaal niet!

Coolen reageert meteen en probeert de schade te herstellen. Beste Jan, als ik had geweten dat de doelgroep van MAX naar beneden is bijgesteld, had ik het nooit gezegd hoor, zegt ze twee uur later. Haar opmerking in de tv-gids blijkt komisch bedoeld te zijn. Mijn humor valt moeilijk begrijp ik dus carriereswitch naar comedienne vink ik meteen af.

Ondertussen denkt Coolen nog steeds dat ze makkelijk elders weer aan de bak komt. Er is nu een aardverschuiving in omroepland aan de gang. Er gaat komend jaar superveel veranderen. Dus overal komen plekken vrij.

Op MAX na mag iedereen haar bellen: Of het nou de AVRO is of de TROS of een andere omroep: hier ben ik! Ik heb nu tijd, dus bel me vooral. Die (nood)oproep hebben we vaker gehoord.

De SBS6-presentatirce kan het niet nalaten een sneer naar John de Mol uit te delen, nu ze weg moet. Ook niet alles dat John de Mol aanraakt verandert in goud.

28 februari 20121 reactie

  • Wie?

Geef je reactie