Cornald Maas weer commentator bij Songfestival

Vorig jaar deed hij het nog via Twitter, dit jaar via een show in DeLaMar: Cornald Maas geeft commentaar bij het Eurovisie Songfestival.

Maas presenteert op 26 mei een avond rond de finale van het liedjesfestijn in Azerbeidzjan. De uitzending kan in het Amsterdamse theater worden gevolgd met live commentaar van Maas. Voor en na de voorstelling zijn er interviews en live optredens van o.a. Marga Bult, Pearl Jozefzoon, Maggie MacNeal, Kim de Boer en Justine Pelmelay.

Niks leuker dan met een grote groep vrienden, bekenden en fans samen naar het Songfestival kijken, stemmen op je favoriete act en een Songfestival feestje bouwen, aldus Maas. En dat in een jaar waarin we met Joan Franka eindelijk weer eens kans maken op een finale plaats.
Bij de uitzending van de TROS wordt het commentaar verzorgd door jan Smit en Daniƫl Dekker.

8 maart 20123 reacties

  • Ja hoor, daar is ie weer, de finaleplaats. We zijn weer nummer een, alleen de rest van de wereld weet het nog niet. De verbijstering bij al die “kenners” bij weer een afgang zal aandoenlijk zijn.

  • Daar is ie weer: de finaleplaats. We zijn de beste van de hele wereld alleen weet nog niemand het. Straks weer de verbijstering van die zogenaamde zelfbenoemde “kenners” als de zoveelste afgang heeft plaatsgevonden. Alhoewel, misschien heeft de nummer laatst wel het beste liedje.

  • Nederland de beste in de wereld; ammer dan, want hier is de echte beste in de wereld.

Geef je reactie