John de Mol hoopt weer op 1 miljoen kijkers; tevergeefs?

Vanavond is de finale van The Winner Is. John de Mol had hoge verwachtingen van zijn zelfbedachte show, maar het werd een flop. De mediamagnaat houdt zichzelf nog één keer voor de gek.

De Mol zou tevreden zijn als de SBS6-show meer dan een miljoen kijkers zou halen, 1.2 miljoen moest te doen zijn op de donderdagavond.

De eerste uitzending zat nog net boven de 1 miljoen, maar daarna ging het mis. Bij de tweede show was het aantal al bijna gehalveerd, maar het kon nog minder: 465.000 kijkers op 23 februari.

Het is echt iets voor mij: iets nieuw, dan sta ik vooraan. En hier ben ik voor gemaakt, een grote show voor een breed publiek, hoopte zei presentator Beau van Erven Dorens bij de start. Maar het werd zijn zoveelste mislukte programma sinds zijn komst naar SBS6.

John de Mol houdt de moed er voor vanavond is, en mag bij RTL Boulevard nog één keer (nep) enthousiast doen. Ik heb het gevoel dat er vanavond een uniek stukje televisie te zien is, omdat er wordt gezongen voor ongelooflijk veel geld, probeert hij nog. Ik hoop qua kijkcijfers die magische miljoen plus te halen.

De producent mag zich gelukkig prijzen met de verkoop van de talentenjacht aan Duitsland voordat die hier flopte werd uitgezonden.

15 maart 20124 reacties

  • Gelukkig, dat heeft ons land weer overleefd. En blij dat Bo hiervoor gemaakt is, dan weten we dat alvast voor toekomstige drama’s.

  • In Engeland gaat men heel anders om met het al-dan-niet vermeende zangtalent. Daar beginnen ze al met zang-educatie incl het vereren van het fenomeen voor jong zangtalent en de huidige sterren zoals Adele, Leona Luwis etc. Zie hier hoe de grootste ster aller tijden ooit voortgekomen uit een talentenjacht haar opwachting maakt op het podiom, en daarmee Snow Patrol en Adele naar huis stuurde om nog maar wat te gaan oefenen. Klik op Run
    http://www.youtube.com/watch?v=qtnms2VNk6w

  • Ik kijk zelden naar dit soort programma`s. Zag gisteren een paar jonge dames die helemaal niet zo goed konden zingen, het was in ieder geval niet het zangtalent wat je in een finale of op een grote zender verwacht. Het was geen Ben Saunders. Nu zie je ook bij Missverkiezingen niet de mooiste vrouwen maar je verwacht toch een hogere kwaliteit. Je wilt als kijker verrast en ontroerd worden.

  • Dit meisje begint heel rustig, maar als ze op het einde van de liedjes effe haar strotje open trekt staat heel Londen op zijn grondvesten te schidden!

    http://www.youtube.com/watch?v=qtnms2VNk6w

Geef je reactie