Derde reeks Droomhuis Gezocht promoveert naar de zaterdag

Het MAX-programma Droomhuis Gezocht maakt promotie. Van de late maandagavond naar prime time zaterdagavond, als opvolger van Ik Vertrek.

MAX begin aan de derde serie van het programma, dat vorig jaar ‘zeer goed’ werd bekeken: gemiddeld 1.4 miljoen kijkers. In Droomhuis Gezocht worden mensen gevolgd die dromen van een (tweede) huis in het buitenland.

Presentator Sybrand Niessen helpt hen om hun droomhuis in het buitenland te vinden. In elke aflevering staat een land centraal, achtereenvolgens leidt de zoektocht ons naar Griekenland, Oostenrijk, Frankrijk, Kroatiƫ, Portugal, Turkije, Ierland en Spanje.

Op basis van het budget van de huizenzoekers gaat Niessen op zoek naar geschikte huizen. Hij laat de huizen zien en bezoekt de streek met de huizenzoekers om zo te proeven van hun potentiƫle nieuwe woonomgeving. Omdat de koppels vaak niet de kennis hebben van de regels van het land waar zij op zoek zijn naar een huis, biedt Droomhuis Gezocht hen ondersteuning en deskundigheid op dat gebied.

Ook dit programma kan helaas niet zonder bekende Nederlanders. Droomhuis Gezocht gaat elke aflevering op bezoek bij een BN’er die een huis bezit in het buitenland. Zo zien we Arthur Japin in de Franse Dordogne en Corry Konings in de Spaanse kustplaats Marbella.

24 maart 2012Geef je reactie