TROS brengt Op volle Toeren in Concert in 4 delen

Na het succes van twee series, is het tijd voor een concert van Ali B op volle Toeren. Jong en oud kijken naar de toppers van toen en de rappers van nu.

Het dak gaat eraf, meldt de TROS. Een bont gezelschap van jong en oud, fans van de muziekiconen van toen Ă©n die van de rappers van nu was getuige van een uniek muziekevenement waar verschillende muziekwerelden samenkwamen.

In een bomvol Paradiso vond het concert plaats. Van een generatiekloof was totaal geen sprake; werkelijk iedereen ging uit zijn dak op hits als Ben Ik Te Min, Huilen Is Voor Jou Te Laat, Rosamunde en Straattaal.

De muziekiconen en de rappers van zowel het eerste als het tweede seizoen laten hun remakes op het podium horen en we zien hoe de onderlinge band wordt versterkt door hun belevingen in de backstage Crib.

Iconen uit de Nederlandse muziekwereld die optreden zijn o.a.: Willeke Alberti, Lenny Kuhr, Liesbeth List, Anneke Grönloh, Margriet Eshuijs, Ronnie Tober en Stef Bos. Onder de rappers bevinden zich: Ali B, Brownie Dutch, Keizer, Kleine Viezerik, Sticks, Gio, RBDjan en Priester.

De TROS zendt Ali B op volle Toeren in Concert in vier delen uit op Nederland 3. De serie krijgt ook een vervolg; het derde seizoen is dit najaar bij de TROS te zien.

24 maart 2012Geef je reactie