Nieuwe kinderserie bij de TROS: Galaxy Park

De TROS start vandaag op Z@pp met de nieuwe ‘spannende’ kinderserie Galaxy Park. Over de belevenissen van zes jongeren die als vakantiekrachten aan de slag gaan in een vakantiepark.

De eigenaar van het park, Freddy, doet elk jaar een beroep op een handvol vakantiekrachten die hem helpen het park draaiende te houden, meldt de omroep over de serie. Dit jaar maken Femke (17), Stef (17), Paula (16), Diederik (16), Mellanie (17) en Os (19) hun opwachting. Het team is compleet als Ko (44), een op het eerste gezicht vriendelijke maar ietwat aparte man, zich aanbiedt als nieuwe klusjesman.

Wanneer de eerste gasten aankomen, ontdekt het team dat werken in Galaxy Park niet altijd zo eenvoudig is. Er gaat van alles mis en de gasten beginnen al snel te morren. Freddy en zijn team moeten dus extra hard hun best doen om iedereen tevreden te houden. Dit heeft vaak komische en/of dramatische gevolgen.

Ook gebeuren er onverklaarbare dingen in het park. Er is namelijk een aliƫn van de planeet Exo in het park geland met een speciale missie.
Galazy Park is geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, aldus de TROS

9 april 2012Geef je reactie