Nog meer emo-tv met Natasja Froger: Echt Scheiden

Leontine Borsato Natasja Froger start vanavond bij RTL4 met een nieuw tranentrekkend hulpprogramma: Echt Scheiden.

In dit programma begeleidt zij samen met scheidingscoach Yolande de Best scheidende ouders naar een zo ideaal mogelijke situatie met hun kinderen, meldt de zender.

De woordvoerder vertelt: Het aantal echtscheidingen is de afgelopen jaren fors toegenomen. Eén op de drie kinderen krijgt nog voor hun 16e te maken met een scheiding van hun ouders. Vaak zijn de ouders dusdanig verwikkeld in een onderlinge strijd dat er geen goede communicatie meer mogelijk is. Met alle gevolgen van dien voor de kinderen.

Gelukkig is er de hulp-tv van RTL4. In Echt Scheiden staat het belang van RTL4 de kinderen centraal, vervolgt de woordvoerder. Want al zijn de ouders niet meer samen, de rol van vader en moeder gaat door.

Ook dit programma heeft het gebruikelijke recept: de scheidingscoach geeft adviezen en opdrachten en werkt met de stellen aan een echtscheidingsconvenant dat door beide partijen moet worden ondertekend.

Ik vind het heerlijk, het is nog steeds een feestje, zegt Froger in Spits over de vele emo/hlopprogramma’s die ze maakt. En dit genre, binnenkort start ook weer Welcome Home waarbij we huizen van mensen opknappen, kleeft gewoon aan mij. Hier ligt mijn hart. Ik hoef niet per se iets anders.

11 april 20128 reacties

 • Na alle datings programma’s en trouwshows nu dus echt-scheiden , het wachten is op echt-sterven of tot de dood er op volgt Word dan vast ook wel weer een kijkcijfer topper

 • Dat haar man zingt moet ie zelf weten. Maar wat voegt zijn echtgenote aan het bestel toe? En waarom weer een ranzig onderwerp erbij? Kent in dat wereldje dat niemand nog enig restfatsoen?

 • vreselijke tv , gelukkig heb ik al jaren geleden rtl verbannen van mijn A.B.

 • Och och och wat een ellende met die Froger, het druipt er weer vanaf

 • Mirana heb het progama gezien vind dat jij bizonder vrouw bent dat man zo als u ex zijn eigen dood moet schamen hoe hij tegen jou is zou willen dat ik u kon helpen jij verdien veel beter man die jou wel lifde kan geven die jij nodig het is dat al een vrindien ik hoop dat jij een goede man vind die goed voor jou kindren is en voor jou ik sta achter jou geef niet op

 • Hoi Miranda,

  Ik hoop dat je gauw iemand treft die jou wel waardeert. Leuke mannen genoeg in Nederland.
  Wie weet wordt je er beter van!!

  Groeten en een Knuffel Willem

 • Andermans ellende is voor Natasja Froger dus ‘Nog steeds een feestje’, dat we dat effe weten

 • Het is de bedoeling de belangen van de kinderen te behartigen. Wat doe je dan met een vader die tegen zijn kleine kinderen zegt om lief te zijn voor mama, goed voor haar te zorgen?
  En met de jongen die schrikt van de afmetingen van zijn nieuwe kamer? Dat wist je, dat heb ik gezegd. Wordt niet getroost, nee, moeder gaat huilen en de kinderen moeten haar troosten!!!!!
  En dan: HOE VOEL JE JE? HOE VOEL JE JE?
  Elke scheidingscoach weet, dat je niet na 2 maanden door het proces heen bent en iedereen weer gelukkig is. Misschien gelukkiger dan tijdens de scheiding. Maar: ze hadden toch 23 jaar leuke dingen gedaan??????
  Ik mis ook dat de coach vertelt dat beide partners in een andere fase van de scheiding zitten. Dat zou verheldering geven en niet alleen maar verbazing geven bij de vrouw, die opeens hoort dat haar man naar het buitenland wil…

  Als hulpverlener is dit niet aan te zien. En dat terwijl Natasja het geweldig deed in de burenruzie, maar dit is afschuwelijk.

Geef je reactie