Kijkers beïnvloeden zomereditie van 3 Op Reis

Het (inmiddels) BNN-programma 3 Op Reis wordt wekelijks nog steeds goed bekeken. De omroep komt voor het eerst nu ook met een zomereditie, waarin kijkers de presentatoren kunnen ‘sturen’.

In 3 Op Reis Summertime gaan Dennis Storm en Geraldine Kemper naar bekende vakantieplekken en steden over de hele wereld. Ze checken wat het zo’n toeristische trekpleister maakt, maar gaan ook links waar iedereen rechts gaat om de bijzondere plekjes te ontdekken, zegt de woordvoerder.

Wat ze op iedere bestemming gaan doen bepalen de kijkers van 3 op Reis. Wat zijn de secret spots van Parijs, welke dingen moet Geraldine echt gedaan hebben in Brussel en welke locals moet Dennis hoe dan ook ontmoeten in Singapore?

Edwin Schipper, eindredacteur 3 Op Reis is trots dat er nu ook een zomereditie van het reisprogramma komt. Wij willen met 3 Op Reis mensen inspireren en in 3 Op Reis Summertime laten we ons inspireren door de kijkers. We willen graag van hen weten wat de plekken zijn die we absoluut niet moeten missen. Ik verwacht dat er veel verrassende avonturen uit zullen komen.

Voor Geraldine Kemper is het haar debuut als reispresentator. Helemaal te gek dat ik voor 3 Op Reis Summertime mijn rugzak kan gaan pakken! Ik had nog geen vakantieplannen voor deze zomer, maar ik had me niets beters kunnen bedenken. Ik ben benieuwd waar de kijkers me allemaal naartoe sturen. 3 op Reis Summertime wordt vanaf 8 juli uitgezonden.

16 april 2012Geef je reactie