Bridget Maasland wil Catherine Keyl voor jongeren worden

Bridget Maasland wil verder. Net als veel andere B-presentatoren zou ze graag een eigen talkshow willen maken. Een soort van Catherine meets Ricki Lake.

Maasland is bij RTL vooral te zien op R(eality)TL5, maar eigenlijk is ze klaar met die zender, vertelde ze bij Paul de Leeuw. Je wordt links ingehaald door de stupiditeit, zei de VARA-presentator, doelend op de vele realityprogramma’s rond o.a. Britt, Barbie en haar baby.

De kijkers willen dat en daar is niets mis mee, zei Maasland. Het is wel jammer dat je die tendens zit. Het is jammer voor de echte presentatoren. Maar misschien is het dan voor mij een beetje klaar daar. Toch is ze de komende weken nog (gedwongen?) te zien in In Love with Sterretje.

Maar Maasland wil meer. Ik vind Boulevard heel erg leuk maar zou wel weer graag grote shows willen doen. En ze wil in de voetsporen treden van Catherine Keyl, maar dan voor jongeren. Ik zou heel graag een soort van Catherine meets Ricki Lake voor jongeren willen maken. In de studio en dan jongerenproblemen aanpakken. Misschien iets voor Veronica van goede vriend John de Mol?

22 april 2012Geef je reactie