RTL5 op zoek naar liefje voor Sterretje

Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso gaat op zoek naar een Woknok ‘de ware liefde’ . RTL5 volgt de zoektocht in In Love with Sterretje.

Tony heeft een klein hartje en wil uiteindelijk ook gewoon iemand met wie hij alles kan delen, meldt de woordvoerder. De goedgebekte Hagenees reist af naar een tropische plek om daar in alle rust een groep dames beter te leren kennen.

Onder de brandende zon gaan de vrijgezelle vrouwen hun best doen om in de smaak te vallen bij de populaire reality-ster. Elke week valt er een ‘aanstaande’ af waarna er uiteindelijk één jonge vrouw overblijft die zich dé liefde van Sterretje mag noemen. Bridget Maasland presenteert de zoektocht van Sterretje.

Ik heb het idee dat ik niet door iedereen serieus genomen word, zegt Sterretje in Spits. Mensen zien mij als die aso met zijn grote mond die altijd wel een wodka lust. Maar wie mij leert kennen en ziet hoe hard ik wil werken om iets te bereiken, vindt mij niet meer arrogant, maar juist een toffe pik.

Hij dacht het in het RTL5-programma wel ‘even helemaal te maken’ , maar dat liep anders. In het begin zag ik het als pure fun: even kijken hoeveel ik er kan scoren en weg ben ik weer. Maar toen werd het persoonlijk. Die meiden gingen vragen stellen en ik moest me verantwoorden. Ik was onwijs zenuwachtig.

Het tv-werk smaakt Sterretje naar meer. Over een paar jaar hoopt hij een tv-presentator als Eddy Zoey of Rutger Castricum te kunnen zijn. Ik presenteer dan misschien een programma als Expeditie Robinson. Of: Plan twee is dat ik over een paar jaar van de buis af ben en mijn eigen duikschool heb in een warm land.

Zie ook: Redacteur doet boekje open over echtheid van reality-tv

23 april 20121 reactie

  • Straks wil dat type ook nog respect…

Geef je reactie