Britt en Ymke op wereldreis voor RTL5

De volgende ‘realitysterren’ met een eigen programma bij RTL5. Jungle-meisjes Britt en Ymke mogen van de zender een wereldreis maken. Het resultaat is te zien in Britt & Ymke en het Mysterie Van.

Britt en Ymke zijn wereldberoemd in Nederland, meldt de woordvoerder. Sinds hun deelname aan Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle zijn ze niet meer weg te denken van het televisiescherm. RTL5 heeft de dames daarom enige tijd geleden een contact aangeboden.

Voor hun eerste eigen tv-programma gaat het duo op wereldreis. Niet als realitysterren die door een camera worden gevolgd, maar als presentatrices van het nieuwe reisprogramma. Hierin nemen ze de kijker mee naar verre landen in alle uithoeken van de wereld. Ze ontdekken bijzondere culturen en ondergaan eigenaardige rituelen.

Omdat het hun eerste officiële programma is, krijgen de dames voor hun vertrek hulp van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Zij bepalen waar de dames naartoe gaan en wat ze daar moeten doen. Want in elk land staat Britt en Ymke een opdracht te wachten, die helemaal past bij de cultuur en gewoonten van de inheemse bevolking.

Om hen een beetje op gang te helpen, krijgen de dames een opdracht in Nederland die te maken heeft met deze hoofdopdracht. Of zij dan enig idee krijgen wat hen te wachten staat, is maar de vraag, zegt de woordvoerder. Want wat heeft een bezoek aan een bloedpoli in Nederland te maken met Mexico en waarom moeten zij zwemmen in een bad met tweehonderd visjes voor hun reis naar de Filippijnen.

24 april 20121 reactie

  • Het is jammer dat zulke volslagen nitwits dit gaan doen. Maar ja, in Ndeerland maakt het allemaal niet uit, als het maar plat en dom is. Vergelijk dat eens met Joanna Lumley die op ingetogen en correcte wijze een reis langs de Nijl maakt en waar de BBC een prachtige serie van weet te bakken. Zoiets is in ons land vrijwel onmogelijk. En die Rik Brandsteder, is dat een omhoog gevallen zoontje van…?

Geef je reactie