Ook talentenjacht bij VARA/BNN: beste singer/songwriter

Giel Beelen gaat voor de VARA en BNN op zoek naar de beste singer/songwriter van Nederland. Vanaf 25 juni is het programma tien weken lang te zien op Nederland 3.

Muziek schrijven, zingen, jezelf muzikaal begeleiden én je publiek weten te raken: de beste singer/songwriter van ons land moet dat natuurlijk allemaal kunnen, zegt de woordvoerder. Giel Beelen gaat naar hem/haar op zoek.

Na een veelzijdige zoektocht van tien afleveringen hoopt Beelen de Beste Singer/Songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen. Hij wordt daarin bijgestaan door 3FM-dj’s, grote namen uit de muziekindustrie en daarbuiten. De winnaar verdient niet alleen de titel, maar krijgt ook gegarandeerde ‘air- en stagetime’, een ultieme prijs voor elke beginnende artiest.

Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien door hulp van bekende Nederlandse singer/songwriters, zegt de 3FM-dj. Het gaat echt over muziek maken.

24 april 20123 reacties

  • Hoeveel talentenjachten komen er nog?

  • En nou maar hopen dat er zo’n talent hier ook rond loopt; maar ik ben bang van niet!

  • Er loopt wel degelijk een soortgelijk talent rond. Luister maar eens naar deze getalenteerde 14 jarige Nederlands/Engelse singer/songwriter. (ceskie.com) Ze woont weliswaar in Engeland, maar ze is een Nederlandse. Ze schrijft en zingt haar eigen liedjes.

Geef je reactie