Ook talentenjacht bij VARA/BNN: beste singer/songwriter

Giel Beelen gaat voor de VARA en BNN op zoek naar de beste singer/songwriter van Nederland. Vanaf 25 juni is het programma tien weken lang te zien op Nederland 3.

Muziek schrijven, zingen, jezelf muzikaal begeleiden én je publiek weten te raken: de beste singer/songwriter van ons land moet dat natuurlijk allemaal kunnen, zegt de woordvoerder. Giel Beelen gaat naar hem/haar op zoek.

Na een veelzijdige zoektocht van tien afleveringen hoopt Beelen de Beste Singer/Songwriter van Nederland aan te kunnen wijzen. Hij wordt daarin bijgestaan door 3FM-dj’s, grote namen uit de muziekindustrie en daarbuiten. De winnaar verdient niet alleen de titel, maar krijgt ook gegarandeerde ‘air- en stagetime’, een ultieme prijs voor elke beginnende artiest.

Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien door hulp van bekende Nederlandse singer/songwriters, zegt de 3FM-dj. Het gaat echt over muziek maken.

dinsdag 24 april 2012, 10:20

3 reacties

  • Hoeveel talentenjachten komen er nog?

  • En nou maar hopen dat er zo’n talent hier ook rond loopt; maar ik ben bang van niet!

  • Er loopt wel degelijk een soortgelijk talent rond. Luister maar eens naar deze getalenteerde 14 jarige Nederlands/Engelse singer/songwriter. (ceskie.com) Ze woont weliswaar in Engeland, maar ze is een Nederlandse. Ze schrijft en zingt haar eigen liedjes.

Geef je reactie


                 
email   feed   twitter   facebook


Lees Mediajournaal.nl ook op je mobiele telefoon


Telfie
De #Telfie App! Check-In op TV programma's, Films & meerLaatste berichten
Laatste reacties