SBS6 krijgt nieuwe kapper: Leco van Zadelhoff

Terwijl de baas van SBS zit te vertellen dat de drie zenders duidelijker profielen moeten krijgen, wordt ‘kapper’ Leco van Zadelhoff binnengehaald bij SBS6 in plaats van NET5.

NET5 zou zich volgens Georgette Schlick vooral moeten toeleggen op de thema’s: gezondheid, mode en eten. Een prime plek dus voor de visagist/haarstylist. Kenneleijk is Van Zadelhoff ‘te groot’ (en te duur) en wordt hij ingezet bop SBS6.

Vanaf het najaar gaat hij aan de slag als lifestyle expert bij Shownieuws en ontwikkelt hij samen met de zender ‘multimediale formats’ en ‘een innovatief full media platform’. Van Zadelhoff zal zowel op tv als online verschillende activiteiten uitrollen. SBS6 en Leco zijn verheugd over deze samenwerking, zegt de woordvoerder.

Ik voel me enorm welkom bij SBS6, zegt de stylist. Ik heb heel veel zin om voor de zender aan de slag te gaan, want er is veel te doen en het zit er vol dynamiek. Het is een nieuwe uitdaging en ik voel me enorm vereerd dat ik hiervoor ben gevraagd.

Georgette Schlick (daar is ze weer): Leco is niet alleen de lifestylegoeroe voor de top van bekend Nederland, hij spreekt met zijn kennis en ervaring op het gebied van beauty een veel breder en gevarieerd publiek aan. Daarom past hij zo goed bij SBS6.

24 april 20121 reactie

  • Ik heb geen flauw idee waar dit over gaat.

Geef je reactie