Jan Smit nieuwe presentator van Beste Zangers van Nederland

Na even één seizoen te hebben mogen kijken op Nederland 1, keert het TROS-programma De Beste Zangers van Nederland terug naar Nederland 3. Met Jan Smit als nieuwe presentator.


In dit vierde seizoen nemen Gerard Joling, Ruth Jacott, Berget Lewis, Nikki Kerkhof, Peter Beense, Freek Bartels en Yes-R het tegen elkaar op. Zij vertoeven een week lang in een villa op Ibiza waar ze elkaars repertoire zingen.

Overdag zijn ze de beste vrienden, maar ’s avonds barst de ‘concurrentiestrijd’ los, meldt de TROS. In elke aflevering gaat één van de zangers op zoek naar zijn ideale vervanger. Dit alles wel met een grote knipoog. Middels de ’Kop van Jut’ wijst hij/zij zijn of haar beste zanger aan.

2 mei 20123 reacties

 • Weer die vervelende dezelfde gezichten. Weer die Smit (goed dat ie zelf in elk geval niet meedoet. Weer die Jolink enz enz. Als dit de beste zangers van Nederland zijn is het triest gesteld. Maar eigenlijk wisten we dat allemaal al.

 • Ik word zo moe van dat opgedrongen ‘talent’ Jantje Smit. Hij heeft echt geen uitgesproken tv-kwaliteiten, alleen de TROS is zo blij met ‘m, dat ze ‘m voor ieder programma inzetten.

 • @Tim Waaromm Volendam zo in de schijnwerpers staat bij de TROS ? Het Tros personeel mag op vertoon van een pasje
  gratis eten bij de visrestaurants, drinken bij de vele cafe`s ,gratis paling of kabeljauw bij de viswinkel
  kaartjes voor fc volendam en optredens,en… met zn alle 4 x per jaar lekker eten bij hotel Spaanderen incl met vriend of vriendin of buitenechtelijk een hotelletje . Waarom het de Haagse beatstad nooit gelukt is is me een raadsel, want daar komt ook muzikaal talent vandaan
  maar daar valt weinig te halen, alleen je belastingcenten
  kan je daar inleveren, en daar heeft iedereen een hekel aan

Geef je reactie