SBS6 maakt leerzame spelshow over menselijk lichaam

John de Mol heeft een ‘nieuwe’ spelshow voor SBS6 bedacht: De Lijf Show. Twee koppels van bekende Nederlanders (geniale vondst) strijden tegen elkaar samen met hun eigen publieksvak (nog nooit vertoond).

De Lijf Show wordt een ‘entertainend én leerzaam’ programma.De vragen die de BN’ers moeten beantwoorden gaan over gezondheid en het menselijk lichaam: weet jij hoe je griep kunt voorkomen, waarom het ene haar krult en ander haar niet, wat het beste werkt tegen een kater.

Via stemkastjes speelt het publiek mee met het bekende koppel. En: Het winnende publieksvak krijgt een fantastische prijs om mee naar huis te nemen.

19 juni 20124 reacties

  • Aandacht voor gezondheid is goed, en dit is natuurlijk voor adverteerders en sponsors een heel aantrekkelijk programma.
    Vind het alleen erg jammer dat ze bij programma`s zoals Dit Is Mijn Lijf reclame maken voor borstvergrotingen. Verder is het best een aardig programma met aandacht voor allerlei kwaaltjes en vragen die je ook kan vinden in diverse tijdschriften.

  • Klinkt me toch sterk in de oren als Jongens vs Meisjes, de gesponsorde pharmaceutische variant.

  • Ach ja, het geld ligt op straat. Je moet het alleen zien.

  • John de Mol is nog nooit origineel geweest en heeft ook nog nooit ook maar iets zelf bedacht. Het is het kopieerapparaat in optima forma van de Nederlandse omroepen

Geef je reactie