Ook knip- en plakprogramma voor Peter van der Vorst

RTL4 gaat deze zomer toch weer talentenshows uitzenden op de vrijdagavond. Geen eigen shows maar de hoogtepunten van talentenjachten elders in de wereld. Peter van der Vorst praat de filmpjes aan elkaar.

De zender begint in juli met X-Factor Worldwide. Daarna volgen Got Talent Worldwide en The Voice Worldwide. In de programma’s komen de beste acts naar voren. In totaal gaat het om zeven afleveringen.

25 juni 20125 reacties

 • Even los van het feit dat het inderdaad een k&p programma is kan het al zomervullertje best leuke tv opleveren mits een beetje professioneel gemonteerd.
  In ieder geval geen filmpjes en fragmenten die al 40x voorbij zijn geweest in alle andere media.

 • Ah, dus een soort ‘De 25 beste’ van SBS maar dan met een RTL logootje in beeld dus. Het soort programma dat de grond ingetrapt wordt als SBS het aankondigt šŸ˜›

 • @Anoniem
  Dat is dus precies wat ik niet bedoel en wat dit programma waarschijnlijk ook niet is.
  Bij de 25 beste dit en de beste dat komen dus altijd de fragmenten voorbij die je al 25 keer gezien hebt.
  Over het algemeen zien wij hier in Nederland zelden beelden uit de talentenjachten van o.a. Engeland, Duitsland, Belgie etc of je moet heel veel tijd over hebben en continue op you-tube hangen.
  Natuurlijk blijft het allemaal zomer beeldvulling maar toch net iets inventiever dan de 8ste keer Dubbeltje op z’n kant of de 30ste keer Schone schijn.

 • GAD VER DE GAD VERDAMME , Wat zijn het toch klotezenders

 • rtv 100, haal je beschaving eens uit de prullenbak…

Geef je reactie