Nieuwe poging voor satirische nieuwsshow: Zonde van de Week

Rob Kamphues start vanavond bij de KRO op Nederland 1 met de ‘comedy panelshow’ Zonde van de Week. In het spelprogramma nemen BN’ers (daar zijn ze weer) het nieuws van de afgelopen week door.

Aan de hand van de zeven hoofdzonden (hoogmoed, hebzucht, wellust, jaloezie, gulzigheid, woede en luiheid) worden gebeurtenissen uit de afgelopen week onder de loep genomen, in spelronden waarin een actualiteitenrebus en memory (zoek de juiste zonde bij de juiste zondaar uit de actualiteit)
een verrassende rol spelen,
meldt de omroep over het programma.
De vaste teamleden zijn Roué Verveer en Patrick Stoof. Ze worden wekelijks bijgestaan door wisselende bekende Nederlanders. Deze week: Victoria Koblenko en Art Rooijakkers.

Zijn de gasten en de teamcaptains voldoende in staat de zonden uit het nieuws op waarde te schatten? En wat hebben zij zelf eigenlijk op te biechten? Hoe ijdel, hebzuchtig of gulzig zijn zij zelf? Vragen die de kijker zichzelf ook kan stellen, waarbij de kernvraag is: hoe zou je zelf met zo’n
situatie omgaan?


Daarnaast worden er nominaties aangedragen voor de titel Zondaar van de Week. Aan het einde van de uitzending beslist het aanwezige publieke wie deze ‘eretitel’ toekomt.

zaterdag 30 juni 2012, 11:25

1 reactie

  • Patrick Stoof een (positief) verrassende keuze; Roué Verveer daarentegen een onaangename keuze. Een te drukke solo-artiest zal z’n draai niet gaan vinden in een programma als dit.

Geef je reactie


                 
email   feed   twitter   facebook


Lees Mediajournaal.nl ook op je mobiele telefoon


Laatste berichten
Laatste reacties