Beste Vrienden Quiz bij NTR op Zapp

Het is nog 2013, maar de NTR start vandaag al met de competitie voor Beste Vrienden van 2014. Klokhuis-presentator Bart Meijer presenteert de jeugdquiz op Zapp, iedere werkdag gedurende 23 weken.

Je kunt je NIET aanmelden via deze site.

Vrienden steunen elkaar door dik en dun, aldus de omroep. In de Beste Vrienden Quiz gaan ze samen de strijd aan met andere vrienden. Met parate kennis, tactisch inzicht en een fris geheugen sparen ze punten en geld voor zichzelf en een door hen gekozen vriendendienst.

Bart Meijer loodst de kandidaten door twee spannende spelrondes heen. De quiz is een op memory gebaseerd geheugenspel. Kinderen moeten plaatjes matchen. Onder alle plaatjes zitten vragen verborgen aan de hand van korte beeld- en muziekfragmenten. Om kinderen te prikkelen worden de vragen op zeer originele wijze gesteld.

De tweede ronde is de finale. De in ronde 1 verzamelde punten staan voor het aantal vragen dat nu in hoog tempo op het team wordt afgevuurd. Goede antwoorden leveren geld op voor de deelnemers en voor hun vriendendienst. Het winnende team komt de volgende dag terug. Zo ontstaat in de loop van het seizoen een klassement van vriendenteams. De beste teams strijden aan het einde van het seizoen tegen elkaar om te de titel Beste Vrienden van 2014.

30 december 201311 reacties

 • Ik wil met mijn vriendinnetje super graag meedoen
  Dit is mijn lieveling programma ik had er al zin in toen ik het op reclame op zapp zag
  Please???

  Groetjes Fleur

 • ik ben super fan en ik wil super graag mee doen met mijn bff
  plzz? ?

  groetjes nienke

 • wij willen echt heel graag meedoen! want wij zagen het op tv en we wouden gelijk meedoen en toen zei ik tegen Ronald kom we geven ons gelijk op en we zijn niet alleen vrienden maar ook tweeling en we vinden de spin heel cool en we zijn er ook heel goed in en we zijn ook nog samen ook nog slim groetjes Michael en Ronald p.s en nog de beste wensen

 • we vinden het heel leuk om mee te doen. want we denken dat we winnen.
  als we mee mogen doen.

 • Het is echt een super programma en wij willen echt graag meedoen waar moeten ons inschrijven

 • Ik vind het heel leuk om mee te doen met mijn vriendin anouk die heeft ook een reacties gestuurd en we mogen meschien mee doen leuk toch maar we weten niet hoe oud je moet zijn dus dan kunnen we nog niet meedoen dus we weten het nog niet wel jammer straks mogen we niet meedoe maar dat is dan maar jammer

 • Wij willen graag meedoen met de beste vrienden quiz.
  Maar wij vragen ons af waar het precies is.

  Alvast bedankt,
  Kim en Mirthe

 • En wij vinden het een vet cool programma en het lijkt ons nog veel leuker om daar zelf te zitten met mijn elkaar
  en de spin is ook vet cool

 • Wij willen mee doen met de beste vrienden quiz omdat het een leuk programma is maar wij weten niet waar wij ons moeten opgeven.
  Groetjes Jelle en zijn beste vriend Rens

 • Sinds het op tv is volg ik het , elke aflevering . Daarom willen mijn vriendin en ik zo graag meedoe !!! Alleen waar kan dat ? En zit er een leeftijdslimiet op ??
  groetjesm

 • ik zit er morgen in