Humor, muziek en klucht bij publieke omroep

De oudejaarsavond van Nederland 1 wordt gevuld met de TV Show, Theo Maassen en DWDD. Nederland 2 wordt ingenomen door MAX en muziek en de Top 2000 domineren op Nederland 3.

Ivo Niehe trapt op Nederland 1 af met de grote en kleine winnaars van 2013. Een persoonlijk, optimistisch jaaroverzicht, aldus de TROS. Met onder andere ‘wie was de meest gevraagde talkshowgast op de Nederlandse televisie?’, Maarten van Rossems Top 5 van de meest spraakmakende landgenoten van het afgelopen jaar en winnaars in categorieën als tv-humor, het beste van YouTube, de meest sexy man en het geheim van One Direction.

Vervolgens blikt Matthijs van Nieuwkerk terug op het allerbeste van de De TV Draait Door. Hij laat nog één keer de leukste filmpjes van het jaar zien en praat met een aantal opvallende hoofdrolspelers waaronder Loretta Schrijver en Dionne Stax. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.
Om 22.30 uur sluit Theo Maassen bij de VARA het jaar af met zijn allereerste oudejaarsconference Einde Oefening.

De andere zenders

 • Nederland 2 komt na De Slimste Mens met de klucht De BonBonFabriek. Vervolgens Tijd voor MAX Oudejaarsshow en MAX Proms
 • Op Nederland 3 brengt de NTR veel Top 2000-programma’s: De Top 2000 a Gogo, De Top 2000 nummer 1 in Nederland (over 15 jaar Top 2000) en Top 2000 Sing Along (gepresenteerd door Paul de Leeuw). Tussendoor is Best of Vrienden van Amstel Live te zien.
 • 31 december 2013  3 reacties

  • Na SBS met “Lachend het jaar uit” komt ook de PO/Ned1 weer met het betere knip en plakwerk in “De TV (Wereld) Draait Door”

  • Oudejaarsavond doen wij de laatste 20 jaar zonder de Nederlandse TV.

  • Lichtpuntje
   Beetje laat hè, jou reactie over oudejaarsavond!
   Maar ik geloof er geen barst van !

  Geef je reactie