Oudejaarsconference Pieter Derks op Radio 1

Pieter Derks houdt vanavond bij BNN op Radio 1 een oudejaarsconference. Ik ben trots dat mijn oudejaars op de radio wordt uitgezonden, zoals de traditie ooit begonnen is, zegt de cabaretier.

Oudejaarsavond en een goede conference vormen in Nederland al jaren een succesvolle combinatie, meldt de omroep. Dit jaar worden de liefhebbers extra verwend: ook Pieter Derks heeft een oudejaarsconference in petto. BNN en Pieter hebben bedacht dat je met zoiets traditioneels de overtreffende trap moet kunnen bereiken: door net als vroeger met Wim Kan de conference lekker knus op de radio uit te zenden. Gezellig om 20.30 uur met het hele gezin rondom de radio.

Arjan Penders, eindredacteur BNN Radio 1, heeft de voorstelling al gezien: Een oudejaarsconference gaat natuurlijk pas in première op de allerlaatste dag, maar wat Pieter neerzet in de try-outs is een erg humoristische samenvatting van het afgelopen jaar. Tussen de lach en de relativering door dacht ik vaak aan alle luisteraars op oudejaarsavond en realiseerde me dat die met Pieter Derks op treffende wijze 2013 uit gaan.

31 december 2013Geef je reactie