SBS6 sluit 2013 af met geflopt programma

SBS-programmadirecteur Remco van Westerloo keek terug op 2013 en dacht: ‘we sluiten het verloren jaar ook af met een flop, de muziekshow Beter dan het Origineel’. Verder o.a. de traditionele show van de Staatsloterij.

SBS6 begint traditiegetrouw met het knip- en plakprogramma Lachend het Jaar uit, met de leukste tv- en cabaret momenten van de afgelopen jaren. Daarna gaan Glennis Grace, Sandra van Nieuwland, Simone Kleinsma, Jamai Loman, Danny de Munk en Wolter Kroes de strijd met elkaar aan om van de grootste hits van 2013 geheel nieuwe versies te maken, meldt SBS6 over de feestelijke slotaflevering van Beter dan het Origineel.

Om 22.00 uur heeft de zender een registratie van het concert Holland Zingt Hazes. Onder andere Chantal Janzen, Xander de Buisonje, Andre Hazes Jr., Glennis Grace en Jeroen van der Boom brengen nummers van de volkszanger ten gehore.
De avond wordt afgesloten met het Staatsloterij Oudejaarsfeest, een groot meezingfeest live vanuit Amsterdam bij het Scheepvaartmuseum. Viktor Brand en Vivian Reijs kijken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en blikken we vooruit op 2014.

Andere zenders

  • NET5 begint de avond met De Leukste Videoclips van Het Foute Uur, gebaseerd op de Top 500 van Het Foute Uur van Q-music. Daarna presenteert Doutzen Kroes de Victoria’s Secret Fashionshow 2013.
  • Veronica start met een concert van Robbie Williams. Daarna brengen Tess Milne en Manuel Broekmanen het Internet Jaaroverzicht 2013 met de meest spraakmakende internetmomenten van afgelopen jaar. Het rapduo The Opposites sluit 2013 voor deze zender af.
  • 31 december 2013    Geef je reactie