Paul de Leeuw op zondag: Kun Je Het Al Zien?

De nieuwe late night show van Paul de Leeuw gaat Kun Je Het Al Zien heten. Deze is vanaf 13 september op de zondagavond van NPO1 te zien.

De Leeuw gaat in het programma op zoek naar antwoord op de vragen: kun je het al zien, wat hebben we gezien en wat krijgen we te zien. Hij ontvangt iedere week actuele gasten wordt daarin bijgestaan door de drie jonge opiniemakers: Nynke de Jong, Ajouad El Miloudi en Tim den Besten. Zij geven hun scherpe blik op de meest opmerkelijke gebeurtenissen van het weekend, meldt de omroep.

Het is een grote wens van me om het weekend vrolijk uit te luiden, zegt de presentator. En omdat het laat op de avond is, mogen we weer eens lekker schuren tegen het toelaatbare. Er zijn diverse rubrieken zoals Babyblunders, NPO (Noord-Koreaanse Publieke Omroep) en Je Komt Van De Boot En Dan (over succesvolle medelanders). Trendwatcher Lammert de Bruin van EenVandaag rekent elke week af met de weekeindeflaters en de Miguel Wiels Band is van de partij om artiesten live te begeleiden.

24 augustus 20151 reactie

  • Grappige uitzending van de week van Kun je het al zien. Vooral de chemie tussen Paul de leeuw en de sidekicks Nynke de Jong, Ajouad el Miloudi en Tim den Besten is erg leuk.

Geef je reactie