BinnensteBuiten: dagelijks huis- tuin en eten magazine op NPO2

Man bij Hond werd afgelopen vrijdag voor het laatst uitgezonden. BinnensteBuiten van KRO-NCRV neemt de dagelijkse plek op NPO2 over. De kijker wordt getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken, meldt de omroep.

BinnensteBuiten inspireert om bewust te genieten van lekker leven, hoopt KRO-NCRV. Het programma biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin.

Onderwerpen zijn onder meer: huizen gemaakt van boomstammen, een driekamerflat met 200 cactussen, bijenkassen op het dak, oesterzwammen kweken op koffiedik, een vissenasiel, een moestuin voor de hele buurt en schapen in een duingebied.

BinnensteBuiten heeft een keur aan experts. Zo gaat chefkok Alain Caron het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl zijn collega chefkoks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week een lekker, laagdrempelig, gezond en betaalbaar gerecht bereiden.

Interieurstylist Eva van de Ven geeft advies en hulp binnenshuis en hovenier Martin Stuger tovert buiten een saai balkon om tot een groene oase. Boswachter Marieke Schatteleijn neemt de kijker wekelijks mee op een verrassende reis door de Nederlandse natuur.

5 oktober 20151 reactie

  • Weer het zelfde

Geef je reactie