Wie is de Mol naar de zaterdagavond, BN’ers bekend

Op 2 januari start bij AVROTROS op NPO1 een nieuw seizoen van Wie is de Mol. De zestiende reeks wordt op zaterdagavond uitgezonden. Vandaag zijn de deelnemende bekende Nederlanders bekend gemaakt.

Dit nieuwe reeks speelt zich af in Dominicaanse Republiek. De BN’ers werden vandaag op de Dam in Amsterdam bekend gemaakt. Het zijn: Airen Mylene, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Ellie Lust, Klaas van Kruistum, Marjolein Keuning, Remy van Kesteren, Rop Verheijen, Taeke Taekema en Tim Hofman.

Art Rooijakkers: Na maandenlang zwijgen, ontkennen en soms keihard moeten liegen staan we ineens met alle kandidaten op de Dam. Wat een bijzondere start van het nieuwe seizoen! Afgelopen zomer begon ik aan mijn vijfde seizoen als presentator van Wie is de Mol. Een lustrum. En toch voelde ik, net als de rest van het team, bij de opening weer een frisse, gezonde wedstrijdspanning. Een nieuw land, nieuwe kandidaten, een nieuw seizoen. Nieuw, maar toch vertrouwd. Zo zou ik, met gepaste trots, dit 16e seizoen van Wie is de Mol. willen omschrijven.

Tien weken lang voeren de kandidaten spectaculaire, intrigerende en soms angstaanjagende opdrachten uit om de pot te spekken. In het programma waarin niets is wat het lijkt, moeten de kandidaten inventief en volhardend zijn, lef hebben en samenwerken, maar altijd met de belangrijkste vraag in het achterhoofd: wie is te vertrouwen en wie niet? De jacht op de Mol is geopend.

12 november 20151 reactie

  • BN-ers? WTF?

Geef je reactie