Rik van de Westelaken presentator bij Moltalk

Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem worden de presentatoren van Moltalk. AVROTROS zendt deze nabeschouwing op Wie is de Mol vanaf 2 januari live uit op NPO1.

In het programma bespreken de presentatoren iedere zaterdagavond samen met oud-kandidaten de opdrachten en wordt er gediscussieerd over de verschillende complotten en theorieƫn. Daarnaast behandelen ze de meest opvallende tweets en statistieken van de Wie is de Mol App.

Vorig seizoen wist Rik van de Westelaken, met Ć©Ć©n goed antwoord meer dan zijn medekandidaat Marlijn Weerdenburg, de finale van Wie is de Mol te winnen. Dit jaar keert hij terug als presentator van MolTalk.
Het programma MolTalk heeft zich de afgelopen jaren op internet bewezen als het leukste forum voor de nabeschouwingen van Wie is de Mol, zegt hij.
>br>
Ik keek het als fan, vorig jaar als Mol-kandidaat en dit seizoen mogen Vivienne en ik het presenteren voor NPO1. Dat vind ik een eer. Ik ben blij dat de NOS me daar naast de NOS-Journaals ruimte voor biedt. Het is een fantastische uitdaging en een extra reden waarom ik reikhalzend uitkijk naar het nieuwe seizoen van Wie is de Mol..

Vivienne was in 2009 kandidaat in Wie is de Mol, de serie die zich afspeelde in Noord-Ierland en Jordaniƫ. Ze wist Jon van Eerd als Mol te ontmaskeren en won daarmee de geldpot van 22.650 euro..

11 december 2015Geef je reactie