Dennis Weening wordt nieuwe Jan Kooijman bij RTL5

Het vertrek van Jan Kooijman bij RTL5 is goed nieuws voor Dennis Weening. Hij wordt de opvolger van Kooijman als presentator van de nieuwe dansshow Battle On The Dancefloor.

Het programma is vanaf 20 januari terug bij RTL5 en ‘spectaculairder dan ooit’, meldt de zender. Onder leiding van Weening nemen getalenteerde dance crews het tegen elkaar op in een afvalrace. De jury, bestaande uit Timor Steffens, Dan Karaty en Pip Pellens bepaalt uiteindelijk dé dance crew van dit moment.

Femke de Veer, manager Zendercommunicatie, namens RTL: Allereerst willen wij Jan Kooijman bedanken voor alle programma’s waar hij de afgelopen jaren met zoveel passie en energie aan heeft meegewerkt en hem namens RTL heel veel succes wensen met zijn verdere carrière bij KRO-NCRV. Tegelijkertijd zijn wij zeer blij dat Dennis deze uitdaging op korte termijn kan en wil aanpakken. Met zijn ervaring in de wereld van dansprogramma’s op televisie is hij bij uitstek geschikt als presentator voor het grote dansprogramma Battle On The Dancefloor.

29 december 2015Geef je reactie