Hilarische Sterrenslag in het water bij RTL4

Heeft de kijker nog zin in een remake van het befaamde Sterrenslag? In een waterstijd tussen (alweer) BN’ers? RTL4 denkt van wel en start vandaag met ‘hèt waterspektakel van 2016’: Zeesterren.

Tien bekende Nederlanders gaan in twee teams de stijd met elkaar aan in sportieve spellen en komische beproevingen. Er barst een hevige strijd los waarin wordt uitgemaakt welk team zich aan het einde tot winnaar mag kronen, meldt de woordvoerder. Irene Moors (tweede keus) mag het gaan presenteren, vanuit Turkije.

Deelnemers zijn: Dirk Zeelenberg, Victor Reinier, Rintje Ritsma, Danny de Munk, Everon Jackson Hooi, Leontine van Moorsel, Josje Huisman, Barbara Barend, Anouk Smulders en Toprak Yalçiner. Teamcaptains zijn Jamai Loman en Gerard Joling. De BN’ers nemen het gedurende vier afleveringen tegen elkaar op in onder andere boot battles. Spectaculaire onderdelen als flyboarden en jetskiën worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen. Maik de Boer en Mari van de Ven zijn ingevlogen als scheidsrechter.

De woordvoerder zegt verder over het twee uur durende programma: Naast de fysieke uitputtingsslag worden de BN’ers gevolgd als ze aan het oefenen zijn in aanloop naar de verschillende waterspellen. Maar ook wordt in beeld gebracht wat er met en tussen de BN’ers is gebeurd onder de Turkse sterrenhemel, want laten we eerlijk zijn dat wil toch iedereen weten!

4 januari 2016Geef je reactie