Eigen RTL5-show voor Luuk Ikink

Luuk Ikink, sidekick van RTL Late Night, krijgt vanaf 7 maart een eigen programma op RTL5. In het populair wetenschappelijke programma Galileo gaat hij, met behulp van verslaggevers, op zoek naar antwoorden op allerlei vragen.

Hoe overleef ik een helikoptercrash? Kun je verliefdheid opwekken? Hoe kan ik een lijk laten verdwijnen? En hoe sla je eigenlijk iemand met één tik knock-out? In snel tempo komen allerlei, soms bizarre, onderwerpen voorbij, meldt de zender.

Manuel Venderbos, Shelly Sterk en Jorn Rohde zijn de nieuwsgierige verslaggevers die door het hele land trekken op zoek naar antwoorden op deze soms ietwat dwaze vraagstukken. De durfals zijn vaak zelf lijdend voorwerp in deze wetenschappelijke zoektocht en die is niet altijd geheel zonder risico…, belooft de woordvoerder.

Ikink: Ik heb superveel zin in dit programma! Eindelijk antwoorden op alle krankzinnige vragen die ik al jaren heb. Galileo wordt dagelijks uitgezonden van 19.30 tot 20.30 uur. Het is al vijftien jaar een groot succes in Duitsland en is aan 22 landen verkocht, meestal in een eigen versie.

5 januari 2016Geef je reactie