Nieuw contract Piet Paulusma bij SBS6

Piet Paulusma zegt ook de komende jaren weer elke avond bij SBS6 ‘oant moarn’ vanuit plaatsen door het hele land. De weerman heeft nieuw vierjarig contract getekend bij de zender.

Peter Lubbers, Directeur Televisie: Piet past als geen ander bij waar SBS6 voor staat. Hij is bijna sinds de start een herkenbaar gezicht voor onze familiezender. Daarnaast trotseert hij letterlijk weer en wind om elke avond vanaf een andere locatie in het land zijn weersverwachtingen te delen, waarmee hij dagelijks bijna een miljoen kijkers bereikt. Dat we trots zijn dat hij de komende jaren bij ons te zien blijft, staat dus buiten kijf.

Piet Paulusma is verheugd met zijn contractverlenging: Ik ben blij dat we de samenwerking voortzetten. SBS6 en ik horen bij elkaar en het bevalt me prima bij deze fijne club mensen. In september vier ik mijn twintigjarige jubileum bij de zender.

5 januari 2016Geef je reactie