Peter van der Vorst tekent nieuw contract bij RTL

Peter van der Vorst heeft een nieuw vierjarig contract getekend bij RTL. Hij is dit jaar twintig jaar verbonden aan de commerciele media-origanisatie.

Volgens Erland Galjaard, Programmadirecteur RTL, is Van der Vorst niet meer weg te denken bij RTL. In onze twintigjarige samenwerking heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd presentator en producent. Hij voelt feilloos aan welke thema’s, programma’s en invalshoeken passen bij RTL.

Van de Vorst is blij met de vernieuwde samenwerking. Daar spreekt vertrouwen uit! Ik heb de afgelopen jaren bij RTL de kans gekregen om me op verschillende terreinen als presentator en producent te ontwikkelen. Heel fijn dat we op de ingeslagen weg door kunnen gaan. Ik zit nog boordevol nieuwe ide√ęen die we hopelijk samen met de zender kunnen uitvoeren.
Van der Vorst maakt voor RTL programma‚Äôs als Van Der Vorst Ziet Sterren, Verslaafd en Ik Zorg Voor Jou. Ook is hij al jaren verbonden aan RTL Boulevard en binnekort is hij te zien met de programma’s Back To The Zero‚Äôs en Married At First Sight (waar kennen we dat laatste programma van?).

Zie ook: Geen oppervlakkige show meer voor Peter van der Vorst

7 januari 2016Geef je reactie