BinnensteBuiten krijgt weekendeditie

Het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten, dat in de plaats kwam van Man bijt Hond, krijgt nu ook een weekendeditie. Hierin worden een aantal ‘hoogtepunten’ uit de afgelopen week getoond.

BinnensteBuiten is vanaf 5 oktober 2015 iedere werkdag om 18.50 op NPO 2 te zien en heeft inmiddels een grote groep vaste groep kijkers aan zich gebonden, juicht de omroep. Het programma biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin. Een aantal experts geeft advies op het gebied van koken, klussen en tuinieren.

Eindredacteur Harmke Schaart is blij met de uitbreiding in het weekend. Op deze manier kunnen we ook de mensen bereiken die door de week in de vooravond nauwelijks tijd hebben om televisie te kijken. We zijn verrast door de grote respons en hebben er enorm veel zin om het programma uit te bouwen. We merken aan de reacties dat kijkers het waarderen dat duurzaamheid in BinnensteBuiten een belangrijk thema is, zonder dat er nadruk op ligt.

9 januari 2016Geef je reactie