Kijkcijfers zaterdag: goede start Flikken Rotterdam

#TVOH 2.1mln #FlikkenRotterdam 1.7 #SlimsteMens 1.3 #HelloGoodbye 1.1 #VanRossems 742K #Proefkonijnentest 511 #Pirates 346 #rtl4 24.1 #npo1 21.4 #npo2 8.2 #sbs6 7.9

9 januari 20162 reacties

  • Flikken Rotterdam is al net zo oppervlakkig, onrealistisch en eenvoudig als Flikken Maastricht. Veel acteurs in de serie praten niet tegen/met elkaar, maar zeggen een zinnetje uit een script op. Vergeleken met series als Overspel, Penozam, Unit13 of de meeste Scandinavische misdaadseries (waarin je weliswaar ook behoorlijk onrealistische verhalen ziet) is Flikken Maastricht/Rotterdam tenenkrommend slecht.

  • Wat een TROS bagger.
    Zelfs de ervaren acteurs worden ongeloofwaardig als ze ziet worstelen om de stuntelige en onwaarschijnlijke popi jopi zinnetjes van het scenario uit te persen.
    Onvoorstelbaar dat de makers wegkomen met dergelijke kolderscripts die elke realiteitszin missen. Werkelijk een grove belediging voor het intellect van de kijker.
    Ik heb het zegge en schrijven 30 minuten volgehouden om tot de conclusie te komen dat een spannende serie veel meer nodig heeft dan het zo nu en dan mooie camerawerk van Rotterdam.

Geef je reactie